پیام تسلیت آیت الله العظمی سید سعیدالملک جلیلی مد ظله   

تاریخ انتشار : شنبه ۱3 اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت 19:1۵

 

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

وفات ام الشهداء، بانوی زینب گر، حاجیه ی ماجده، مومنه داوددخت خانم فاطمه جلیلی، والده بنیانگذار صنایع دفاع موشکی ایران اسلامی را که فرزندان دلبندش را در راه رضای پروردگار و سربلندی نظام صاحب امانی عج ایران، نثار کرده بود خدمت  فرماندهی کل قوا و رهبر معظم انقلاب اسلامی، سپاه پاسداران اسلام و بویژه آقا محمد برادر شهدا، یکایک أعضای داغدار خانواده معزز تسلیت عرض می نمایم.


همچنین از درگاه پروردگار متعال برای مرحومه علو مرتبه ربانی در جوار فرزندان شهیدشان و بردباری برای همه بازماندگان مسألت دارم.

 

این نمونه بانوی مکتب زینب کبری سلام الله علیها بشدت مورد احترام ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی ای بوده و معظم له در ملاقات مرحومه، با قدرشناسی صلابت و شکیبایی آن فرشته ی بی ادعا، فرزند شهیدشان سرلشگر حسن را سرداری عالی‌قدر، دانشمندی برجسته و پارسایی بی‌ادعا توصیف فرموده بودند که "فقدان ایشان واقعیتی تلخ و اندوهبار" برایشان بوده.

فرزند کوچک بانو جلیلی و همسر بغایت مومن اش مرحوم حاج محمود شهید علی طهرانی مقدم است که مصادف با ظهر عاشورای 18 آبان سال 1359 و در حالی که تنها 18 سال سن داشت در جبهه سوسنگرد به شهادت رسیده و حسن آقا، دیگر شهید نام‌آور خانواده پدر صنعت موشکی ایران، 21 آبان 1390 در محل پادگان امیرالمؤمنین علیه الصلوة والسلام در نزدیکی کوه کیکاوس بیدگنه ملارد به شهادت رسید.

مجله تایم در شماره 13 نوامبر 2011 خود به نقل از یک مقام اطلاعاتی غربی نوشت که این ترور کار موساد بوده‌است. رونن برگمن در کتاب "برخیز و بی‌درنگ او را بکش" این مساله را به دستور تأمیر پاردو رئیس موساد نسبت داده و برخی رسانه‌های اسرائیلی نیز آن را ناشی از عملیات محافل امنیتی صهیونیستی دانسته‌است. رومه دیلی تلگراف شهادت وی را کار مشترک موساد با همکاری منافقین خلق دانسته.

 

حاج حسن اصالتا" بچه سرچشمه ی تهران و در در ۶ آبان ماه ۱۳۳۸در همان محله بدنیا آمده بود. در نوجوانی زیر نظر آیت‌الله سید علی لواسانی امام جماعت مسجد سرچشمه خیابان امیرکبیر،‌ کوچه آمیز محمود وزیر، ‌تعلیمات دینی را فرا گرفته و به همراه برادرانش در گروه سرود مسجد شروع به فعالیت کرد. این گروه سرود، هسته‌اصلی گروهی بود که در روز ورود امام راحل ره به میهن در فرودگاه مهرآباد به اجرای برنامه پرداخت.

او پس از طی تحصیلات مقدماتی، موفق به اخذ مدرک مهندسی صنایع و ریخته گری شده و در اولین روزهای تشکیل سپاه پاسداران به عضویت آن درآمد.

سردار شهید در دوران جنگ عراق و ایران نخستین فرمانده با نبوغ بی‌حد توپخانه سپاه و بنیانگذار آن بود که از صدام تا گردانندگانش برای سر وی و دو حسن دیگر (شهید حسن باقری جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه و اخوی سرلشگر باقری و شهید حسن شفیع زاده فرمانده توپخانهٔ قرارگاه خاتم) جایزه گذاشته بودند.

وی پس از آن به یگان موشکی سپاه رفته و مسئولیت آنجا را برعهده گرفت. ساخت خمپاره ۶۰ تا موشکهای شهاب ۳ و نخستین قاره پیمایان ایرانی در واحد تحت امرش، وی را ملقب به "پدر صنعت موشکی ایران" ساخت.  

حاجیه خانم جلیلی به شهادت همسایگان و اهل فامیل وابستگان، تمام کارهایش را حتی جارو زدن و غذا پختن و تلاوت و مطالعه را قربه الی الله و همراه با توکل به خدا و اهل بیت علیهم السلام به انجام می رساند. روحیه اش اینطور بود که می خواست در هر کار خیری گمنام باشد و به فرزندانش توصیه می کرد که کاری کنید تا هر کش به چهره تان نگاه کرد، مطمئن شود به یک چهره بهشتی و اهل بیتی می نگرد.

از جملات معروف بانوی مرحومه:

زندگی و زمین محل جمع کردن ثواب است. ثواب های جمع شده تان را به حضرت زهرا سلام الله علیها هدیه کنید.

یادآوری می شود مراسم تشییع پیکر پاک آن مرحومه صبح فردا یکشنبه ۱۵ اردیبهشت از محل درب منزل واقع در نیاوران، کاشانک، جنب مسجد والفجر خیابان شهید طهرانی مقدم برگزار و در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام در شهر ری به خاک سپرده خواهد شد.

 

همچنین همچنین مراسم بزرگداشت مرحومه از ساعت ۱۹ الی ۲۰:۳۰ سه شنبه 17 اردیبهشت در مسجد امام صادق علیه السلام میدان فلسطین برگزار می‌شود

 

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

قم مقدسه

دفتر مرجعیت و ارشاد آیت الله العظمی سید سعیدالملک جلیلی مد ظله العالی   

 

 

 

 


مشخصات

آخرین جستجو ها